Nyugdíjba vonul, de nem búcsúzik a miskolci televíziózás ikonikus alakja

Megosztás

Budai Gábor több évtizeden át tévézett, de úgy érzi, egy-két hét pihenés után folytatni fogja, mert van még benne lendület.

A Minap.hu beszámolója szerint vastapssal köszöntötték Budai Gábort volt és jelenlegi kollégái szerdán este, amikor kijött a Miskolc Televízió stúdiójából a Híradó adásának végén.

A miskolci televíziózás ikonikus alakja úgy döntött, hogy nyugdíjba vonul, a televíziózástól azonban nem búcsúzik el örökre. Mint mondja, nem is tudna, hiszen több évtizeden keresztül ez volt az élete. Egy-két hetet pihen, utána folytatja, hiszen érez még magában ehhez erőt és lendületet.

A tévés szakember kettős ünneplése alkalmából megtelt a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. szerkesztősége régi és új kollégákkal, mivel egyúttal most ünnepelte a 65. születésnapját is.

Budai Gábor 30 évvel ezelőtt kezdte pályáját a miskolci televíziónál. Munkásságát 2022-ben Szemere Bertalan közéleti díjjal ismerték el Miskolc város napján. A televíziós szakember elárulta, hogy emlékeit egy könyvben szeretné majd megörökíteni.

Forrás és további részletek: Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek